Kulning är HETT!

Fullbokade kurser

Hallå i sommaren! Alltså, kulning är fett hett just nu. Så många som anmäler sig, känns väldigt fint. Eftersom trycket är så stort har jag lagt till ytterligare ett datum vid Sigridslund – söndagen den 20 september. Välkommen att anmäla dig! Och ni är ett gäng som önskar en till kurs i Uppsala också, jag hoppas att kunna sy ihop ett datum att presentera i början av augusti när semesterfolket är tillbaka.
Alla mina aktuella kulningskurser hittar du här >>

Sommarledighet stundar

Jag håller på att knyta ihop säcken inför mina sommarlediga veckor. Eller nja, riktigt ledig blir jag inte. En kurs dyker upp mitt i och sen är ju livet som frilans och egenföretagare som det är. Omöjligt att släppa allt och inte bry sig. I alla fall funkar det så för mig. Däremot kommer jag inte kötta på som vanligt eftersom jag verkligen behöver vara ledig. Nöjer mig med att göra minsta insats för att hålla skutan flytande. Och det känns helt okej.

Vokaltrio Irmelin

Konserter med Irmelin

Jag kommer göra två konserter med min vokaltrio Irmelin som är publika. En i Mora, Dalarna och en vid Sigridslunds Café & Handelsbod, mitt i Sörmland. Man behöver boka biljetter till konserterna för att vara säker på att få plats då publikantalet är begränsat. Mer info om konserterna finns här >>

Karin Ericsson Back

När hösten tar vid

När sommaren är över går jag in i en intensiv arbetsperiod. Jag kommer turnera för Scenkonst Sörmland tillsammans med gitarristen Simon Stålspets och hålla kulningskurser om vartannat. Sen undervisar jag i folklig sång vid Eric Sahlström Institutet i Uppland. Och förhoppningsvis startar jag, i någon form, igång min kör i Gnesta. Plus att jag ska jobba med ännu ett projekt för Scenkonst Sörmland. Till det kommer röstyogautbildningen med tillhörande praktik. Jamen ni hör ju – min höst är klappad och klar! Och det känns så fint. Efter vårens turbulens är jag så tacksam över att hösten känns något tryggare. Konserter blir det inte jättemånga av men så får det vara. Det finns en tid för allt.

Hoppas du har det fint i sommaren! <3

 

Dela detta:

Lämna en kommentar

42  −    =  35