Kulning i vintervila

Karin Ericsson Back

Rubriken är inte helt sann för det är häftigt att kula mitt i vintern också. En snötäckt skog ger ett väldigt speciellt uterum. Röstens ljud dämpas och ett ställe som vanligtvis är ens favoritplats att kula på låter helt annorlunda. Men till viss del går kulningen in i vintervila, den får inte vara med lika intensivt som under vår, sommar och höst. En drar i sig för mycket kalluft!

Nu har jag gjort min sista kulningskurs för detta år, känns så fint. Vilka fantastiska människor jag träffat och vilka upptäckter vi har gjort tillsammans! Tack till alla er som deltagit. Vetskapen om att det kommer en fortsättning till våren 2020 gör mig innerligt glad. Jag har fått förfrågningar från flera olika ställen om att komma och göra kurser så mycket av min tid just nu går åt till att försöka schemalägga, boka och slipa på kursbeskrivningar. Hoppas på att kunna släppa datum inom snar framtid. Ruvar du på en idé om kurs – hör mer än gärna av dig.

Karin Ericsson Back

Vill också säga ett stort tack till alla er som registrerat er för att prenumerera på mitt nyhetsbrev. Har mottagit fin respons, roligt att så många hör av sig med tankar och frågor! Jag gillar ju att prata om röst, sång och utveckling åt olika håll och jag gör det gärna i skriven form. Känner mig taggad på att börja författa nästa brev som kommer ut i mitten av november. Om du inte anmält dig ännu så gör du det här >>

Hoppas att du har det fint i hösten. Tjing!

Dela detta:

Lämna en kommentar

  −  1  =  3