Fredagstipset – en fin bok

 

Hallojs – fredag igen! Idag blir det boktips. Ni-na-na-na-ni-ni-na-na 🙂 Men innan tipset kommer vill jag börja med att sĂ€ga ett stort varmt tack till all respons jag fick pĂ„ mitt förra inlĂ€gg, StĂ€mbandsförlamning – DEL 1 pĂ„ Facebook och Instagram. Det betyder vĂ€ldigt mycket att veta att det jag skriver om berör pĂ„ olika sĂ€tt. Jag kĂ€nner mig taggad till att fortsĂ€tta lĂ€gga tid pĂ„ att formulera min historia, mina ord. TACK!

Jag försöker ha olika vinklar pÄ det jag delar i mina kanaler Àven om det i grunden handlar om samma sak. Jag finns pÄ denna hemsida/blogg, Facebook och Instagram. Vill du ha hela bilden av mig följer du mig pÄ alla stÀllen. Inte svÄrare Àn sÄ!

Livsstilsbibeln

 

Denna bok fick jag skickad till mig av en vĂ€n för typ ett Ă„r sen. Hon tyckte jag behövde muntras upp och ja, det behövde jag. Och det blev jag! Önskar sĂ„ att jag fĂ„tt boken i min hand nĂ€r jag var runt 20-strecket. Den hade varit flott att lĂ€sa dĂ„. Undrar hur jag hade tagit emot den? Men nu Ă€r nu och jag fick ut mycket av denna bok. Den sprudlar av livsglĂ€dje! En av upphovskvinnorna, Josefine Dahlberg, var med i mitt fredagstips förra veckan. Hon driver podden Monday mantra som jag berĂ€ttade om. HĂ€r har hon slagit sig ihop med Vanja Wikström (som jag inte riktigt har koll pĂ„ mĂ„ste jag erkĂ€nna) och tillsammans har de skapat boken Livsstilsbibeln – sĂ„ skapar du din drömvardag. Kort och gott sĂ„ vill den inspirera till att drömma stort och framförallt vĂ„ga ta tag i sina drömmar och förverkliga dem. Vanja och Josefine delar med sig av sina livsbagage, bĂ„de misslyckanden och framgĂ„ngar och hur de sjĂ€lva format sina liv sĂ„ att de har en fungerande, meningsfull och hĂ€rlig vardag. Boken Ă€r fylld av konkreta övningar som utmanar oss lĂ€sare till att reflektera över vĂ„ra livssituationer och vĂ„ga vĂ„ga bryta nya marker.

Funderar du pÄ vad du ska ge bort i stundande examens- eller studentpresent sÄ Àr detta en given kandidat pÄ listan tycker jag. Skaffa eller lÄna den sjÀlv pÄ nÀrmsta bibliotek. LÀs, anteckna och skapa din egen livsstilsbibel. SÄ fint att bli inspirerad till att ta tag i sin vardag, Àndra grejer man inte trivs med och boosta saker man gillar extra mycket. Vardagar Àr ju de dagar vi har allra mest av sÄ det egentligen borde det vara sjÀlvklart att vÄrda dem och göra det bÀsta av dem.

Nu gĂ„r bloggen in i helgvila, nĂ€sta vecka kommer bl a lite ”behind the scenes” frĂ„n fotosessionen jag snart kickar igĂ„ng. Hoppas att solen hinner vĂ€rma bort all frost först bara. Nu ska jag dra pĂ„ mig ull-understĂ€llet och piffa mig lite.
Ha en fin helg, tjing!

Dela detta:

LĂ€mna en kommentar

46  −  36  =