Kulning – kurser under 2024

kulning kurser

Kulning – kurser under 2024

Kulning – kurser under 2024 – min planering pågår för fullt. Här kommer nedan kommer aktuella datum att landa, både 1- och 2-dagars kurser. Vill du bli uppdaterad på när nya datum kommer? Klicka är och anmäl dig till mitt nyhetsbrev. Då får du också ett välkomstbrev med mina allra bästa kulningstips. Hur kan du få din röst att ljuda starkt och nå långt? Hur skapar du vibrationer som känns i hela kroppen?

Lite om ropet och tekniken

När du utövar kulning blir du mer grundad därför att du kommer i kontakt med dig själv. För att plocka fram röstens kraft behöver du släppa taget. Släppa kontrollen. Ropet är något du har inom dig, en överlevnadsinstinkt du föds med. Har du tappat den går den att plocka fram igen. Vetskapen om att du kan låta starkt, om du vill och behöver, gör dig gott.

Kulningen ger oss möjligheter. Den är ett kulturarv att ta hand om. Därigenom får vi nutida människor kunskap om livet förr i tiden, på fäboden, där kulningen har sitt ursprung. Eller – exakt när den uppstod vet man ju inte. Men så länge människan levt i samklang med djur och natur har det ropats. Kanske har du hund, häst, kor etc? Barn? Visst ropar och lockar du på dem utan att för den sakens skull kalla det för kulning? Och du har säkerligen ett alldeles eget sätt att göra det på. Det ligger medfött hos oss att använda våra röster för att göra oss hörda och kalla på uppmärksamhet.

kulning

Min passion och min kärna

Kulning för mig är inte primärt att ropa på djur utan det handlar om att skapa ljud, stämning och musik. Jag kommunicerar med naturen, flyttar fokus från mig själv och ger mig hän i stunden. Allt annat får vara. Ibland flyttar kulningen med mig upp på scenen och blir publik men även då är kommunikationen i centrum på ett starkt, närvarande sätt. De som lyssnar, hur akustiken klingar, ekot som uppstår – allt förstärks maximalt. Där har du min kärna i kulningen.

Min kulningsresa började i mina tonår och den passion jag känner för att ropa är konstant. Därför är det så fint att få lära ut tekniken till andra, till dig. Jag ser fram emot alla kurser som kommer. Då ropen får ljuda över stora delar av Sverige. Vilt, högt, bröligt, vackert, fult. Uttrycken är många och alla intentioner är rätt! Snart är vi där, kulning – kurser under 2024; ta chansen att utveckla din röst och hela dig, i dubbel bemärkelse.

Aktuella datum för 2024 (fylls på kontinuerligt)

25 maj – FULLBOKAD
Kulningskurs vid Äskhults by, Kungsbacka
Inga förkunskaper krävs.
Mer info och anmälan här >>

26 maj – FULLBOKAD
Kulningskurs vid Äskhults by, Kungsbacka
Inga förkunskaper krävs.
Mer info och anmälan här >>

Frågor om kulning?

Vill du fråga mig något gällande kulning? Jag har sammanställt de vanligaste frågorna jag brukar få, du hittar dem här >>
Saknar du svar på just din fråga? Då kan du kontakta mig här >>

Hoppas vi ses under 2024! //Karin

Dela detta:

Lämna en kommentar

6  +  1  =