En fridfull, vilsam jul – ja tack!

Nu är den här. Julen. Det två senaste årens jular har jag varit sjuk. Inte orkat med att pyssla och fixa till det fint – så där som jag vill göra. Och så igår eftermiddag, när julstämningen började infinna sig här hemma, baam! Förkylningen från helvetet bröt ut. Har haft det på känn då det var väldigt länge sedan jag hade halsont och snuva. Och i förrgår när jag arbetade med inspelningar till Gnestarevyn var min sångröst så där underbar med tät klang och snygga toner vilket den ofta blir innan sjukan bryter ut…

Så – nu vilar jag och dricker varmt och hoppas att det värsta har släppt till julaftonen så jag får uppleva, insupa och känna fröjd och frid tillsammans med de mina.

Kanske kikar jag in en sväng här och skriver under mellandagarna. Vi får se vart förkylningen tar vägen. Jag har så många saker jag vill lufta, så mycket som hänt som jag behöver reflektera över. Tror också det är därför förkylningen kom. Jag har inte gett mig själv så mycket tid senaste veckorna och då säger kroppen stopp. Nån som känner igen sig?

Återanvänder en bild från förr och önskar dig en god jul! Den dyker upp på Facebook som ett minne varje jul och jag tycker den sammanfattar hur dagarna innan julhelgen kan vara. Nu önskar jag vila. Hoppas du får den jul du behöver och vill ha. Tjing!

Dela detta:

Lämna en kommentar

59  −  55  =