Fredagstipset!

karin ericsson back

Dags för fredagstipset för tredje gången – betyder alltså att det blivit en tradition! För det är så, tredje gången i följd som någonting händer blir det per automatik tradition.

Jag vill tipsa om någonting som är enkelt, finns tillgängligt helt gratis och närsomhelst. Podcasts! Denna fantastiska uppfinning jag botaniserat bland i typ två års tid nu. Finns många bra, intressanta, underhållande, lärorika, humoristiska och beroendeframkallande. Jag lyssnar i princip dagligen till nån pod och såklart har jag mina favoriter.

 

karin ericsson back

tan någon prispall får ni här mina fem i topp-poddar, så svårt att rangordna dem eftersom alla är så olika…

Vad fan håller jag på med?
En podcast om entreprenörskap med Linda Hörnfeldt och Alexandra Bylund. Mycket intressant om man är egen företagare.

Mia Skäringer & Anna Mannheimer
Brilliant humor och tvär sorg med två kvinnor som har levt och lever livet. Detta var den första pod jag började lyssna på och än har jag inte missat nåt avsnitt.

Framgångspodden
Alexander Pärleros gör underbara intervjuer med olika typer av människor som alla på något sätt har haft framgång inom någon bransch. Se till att lyssna på avsnitt där du inte känner igen personen som intervjuas – dessa program tycker jag är de bästa!

Träningsglädje TALKS
Träning, hälsa, inspiration, frustration – så himla intressanta vinklar. Jag får alltid massa nya idéer när jag lyssnar på denna pod.

Värvet
En till intervjupod som kryper lite närmare eftersom avsnitten är rätt långa. Kristoffer Triumf ställer både bekväma och obekväma frågor. Lite samma grej här som med Framgångspodden – så intressant att lyssna till mindre kända eller helt okända människor!

God lyssning om ni faller för någon av mina darlings.
Nu tar bloggen helg. Nästa vecka kommer jag blogga lite mindre frekvent eftersom jag istället trappar upp andra delar i mitt arbete. På Instagram uppdaterar jag dock dagligen, @karinericssonback heter jag där.
Tjing!

Dela detta:

Lämna en kommentar

  +  45  =  51